Nejlepší enrichement technologie na trhu

Twist Bioscience je přední a rychle rostoucí biotechnologická společnost, která vyvinula převratnou platformu syntézy DNA pro průmyslové využití biologického inženýrství. Podstatou platformy je patentovaná technologie, která je průkopníkem nové metody výroby syntetické DNA „zápisem“ DNA na křemíkový čip. Společnost Twist využívá svou jedinečnou technologii k výrobě široké škály produktů založených na syntetické DNA, včetně syntetických genů, nástrojů pro přípravu sekvenování nové generace (NGS) a knihoven protilátek pro objevování a vývoj léčiv.

Seznamte se s Twist Bioscience

Twist Precision Dx Produkty

Představujeme produkty Precision Dx společnosti Twist – kit přípravy knihovny a exom s certifikací IVDR.

Sekvenování celého exomu (WES) se stalo klíčovým v klinické praxi, protože umožňuje komplexní přístup k identifikaci genomových variant, které mohou přispět k diagnóze nebo k rozhodnutí o léčbě. Díky vyšší účinnosti oproti celogenomového sekvenování a širokému pokrytí kódujících sekvencí může být WES ideálním nástrojem pro genomické analýzy.

Tato sada produktů zahrnuje:

  ● Twist Precision Prep and Enrichment Dx Kit:       

Reagencie pro enzymatickou fragmentaci, přípravu knihovny a cílené nabohacení.

   ● Twist Precision Exome Dx Kit:      

Reagencie pro enzymatickou fragmentaci, přípravu knihovny a célené nabohaceníspolu s cílenými záchytnými sondami pro exom.

   ● Twist Precision Exome Dx Panel:       

Sondy pro exom.

Produkty Twist Precision Prep and Enrichment Dx Kit a Twist Precision Exome Dx Panel lze zakoupit samostatně nebo je lze objednat jako kompletní řešení. Produkty Twist Precision Exome Dx jsou určeny k použití s vysoce kvalitní genomovou DNA získanou z lidských buněk, například z plné krve, a v konečném důsledku vytvářejí knihovny obohacené o exom kompatibilní s aplikacemi sekvenování nové generace (NGS).

Produkt Twist Precision Dx nabízí řešení v souladu s EU IVDR.

V souladu s IVDR

▪ Prokázaná kvalita materiálů
▪ Soulad s předpisy EU IVDR 2017/746

 

Spolehlivá technologie

▪ Konzistentní výtěžnost z vysoce komplexních knihoven
▪ Rovnoměrné obohacení cílových oblastí
Sondy s ověřenou sekvencí

Komplexní pokrytí

▪ Pokrývá 37,7 MB lidského genomu
▪ >97% pokrytí databází CCDS, RefSeq, Gencode a Ensembl v101
▪ Rozšířené pokrytí mitochondriálního genomu

Twist Exome 2.0

Twist Exome 2.0 je určen k detekci zárodečných variant spojených se vzácnými a dědičnými poruchami a také k diagnostice zárodečných typů rakoviny. Vysoká uniformita tohoto panelu a nízká míra off-targetů zajišťují nejlepší efektivitu sekvenování ve své třídě.Díky vyjímečné uniformitě lze získat kvalitní data s menším nárokem na sekvenaci v porovnání s kokurenčními technologiemi. Díky vynikajícímu pokrytí hlavních genetických databází (RefSeq, CCDS, GenCode, Clinvar, ACMG73 a dalších) a přidání klinicky relevantních nekódujících patogenních a pravděpodobně patogenních variant poskytuje Twist Exome 2.0 výhody několika klinických panelů zabalenou do jednoho snadno customizovatelného balíčku.

Pokrytí, na kterém záleží

▪ Pokrývá 36,5 Mb kódujících oblastí
▪ Založeno na nejnovějších verzích databází
▪ Zahrnuje pečlivě vybraný klinický obsah

Nejlepší výkon ve své třídě

Uniformní obohacení cílových oblastí
▪ NGS kontrola kvality všech sond

Zachování flexibility

Snadná možnost přidání obsahu
Dvě možnosti protokolu – hybridizace přes noc nebo rychlá možnost hybridizace za 15 minut

Twist cfDNA kit na přípravu knihovny

Sada pro přípravu knihoven cfDNA Twist řeší problémy spojené s přípravou knihoven z cirkulující volné buněčné DNA (cfDNA). Tekuté biopsie získávají v onkologickém výzkumu stále větší význam, zejména v oblasti studia potenciálních biomarkerů v rámci cirkulující nádorové DNA v periferní krvi. Tento kit umožňuje vytvářet knihovny z cfDNA s vysokou mírou konverze a překonat tak technické problémy spojené s nízkým vstupem a degradací cfDNA. Kit se dá využít na další biologické materiály s omezeným množstvím DNA, například vzorky moči a mozkomíšního moku.

Sady pro přípravu knihoven cfDNA Twist poskytují naše nejkvalitnější řešení pro přípravu knihoven, které nabízí nejen robustní účinnost při nízkém vstupu vzorku, ale také vysokou míru konverze.

Detekce vzácných variant

▪ Vysoká míra konverze umožňuje spolehlivě detekovat vzácné varianty (≤0,1 % VAF)
▪ K přípravě knihoven lze využít Twist UMI adaptéry

Zjednodušení pracovního postupu s cennými vzorky

▪ Robustní výkon i při nízkém vstupním množství vzorku – už od 1ng
▪ Knihovny připravené k sekvenování za 2 hodiny

Twist custom panely

Společnost Twist Bioscience kombinuje precizní syntézu oligonukleotidů se škálovatelnou výrobní platformou na bázi křemíku a vytváří vysoce efektivní panely sond pro target enrichement.

Tuto výkonnou technologii také doplňují vlastními algoritmy, které umožňují unikátní rychlost výtvaření návrhů jednotlivých custom panelů, jejich syntézu a optimalizaci.

Twist custom panely lze navrhnout a sestavit tak, aby pokrývaly širokou škálu velikostí panelů, cílových oblastí a požadavků na multiplexování – to vše s výjimečným a konzistentním výkonem, který od Twist očekáváte.

Díky mimořádně flexibilním možnostem můžete snadno rozšířit, vylepšit obsah stávajícího panelu nebo smíchat obsah z více panelů pomocí možnosti Twist Custom Blended Panels.

Ať už navrhnete vlastní panel od začátku nebo přidáte cíle pro rozšíření obsahu stávajících panelů, můžete svůj vlastní Twist panel použít společně s Twist kitem pro přípravu knihoven nebo je bezproblémově integrovat do stávajícího pracovního postupu.

Rychlé úpravy a optimalizace

▪ Rychlé zpracování finálního panelu
▪ Jednoduché přidávání nebo úpravy obsahu

Výjimečný a konzistentní výkon

▪ Efektivní návrh, přesná syntéza a podrobná kontrola kvality maximalizují uniformitu a reprodukovatelnost

Unikátní technologie syntézy sond

▪ Škálovatelný design od 100 do >1M sond
▪ Snižuje počet iterací k finálnímu návrhu

A mnohem více!

Společnost Twist nabízí širokou škálu řešení NGS, od přípravy knihoven z DNA a RNA, fixních panelů, detekce metylace a mnoho dalšího. Podívejte se na jejich webové stránky nebo nás kontaktujte pro více informací.

Kontakt: odpovědný manager

Tomáš Straka

Business Development Manager – Diagnostics, IVF

E-mail: straka@3genes.com
Mobil: +420733202307

Kristýna Slabá

Business Development Manager – Oncology

E-mail: slaba@3genes.com
Mobil: +420720358655

1 + 1 =

poskytovatel technologií pro life-science a diagnostiku